Om oss

Vi er et web- og digitalbyrå i Moss med tre ansatte, som leverer kvalitet til hyggelige priser.

Finde AS har kontor på CWI på M:6 bygget på Verket i Moss (Elisabeth von Hübschs gate 6). Vidar Fineide er daglig leder, og vi utfører det meste av konsulenttjenster innenfor nettsider, programmering, E-handel og design. I tillegg benytter vi frilansere og andre byråer på større prosjekter eller på enkelte typer spisskompetanse.

Det er likevel ikke størrelsen som teller, men kvaliteten du får (samt leveringstiden og prisen, som vi også får hyggelige tilbakemeldinger på). På små og mellomstore prosjekter gjør vi det aller meste innen design, programmering og digital markedsføring. Vi er transparente i forkant på hva vi selv gjør for våre kunder, når/hvor det benyttes kompetanse fra andre og av og til kan du få anbefalinger på å bruke andre byråer om du ønsker en ganske smal og viktig kompetanse hvor andre skulle være bedre.

Timespris 1390,- eks mva eller fastpris etter avtale.

Vidar Fineide
Daglig leder og webutvikler

Født og oppvokst i Fredrikstad (1983), bor i Larkollen i Moss, gift og fembarnsfar.

  • 5 års erfaring som eier og daglig leder av flere Telecombutikker i Østfold
  • 10 års erfaring med blant annet digital markedsføring, i rollen som markedsføringssjef (CMO / en del av ledergruppen) innen telecom i Skandinavia
  • 8 års erfaring som webdesigner, web- og apputvikler (PHP/ Laravel/ HTML/ JS/ CSS/ WordPress/ WooCommerce/ Shopify/ integrasjoner ++)
  • 4 års erfaring som gründer av to lønnsomme nettbutikker
  • Startet Finde AS i 2016 og tilbyr det meste av tjenester innfor web, app og digital markedsføring

Denne siden bruker informasjonskapsler. Les mer