Hvem vi er

Vi er et lite web- og digitalbyrå i Moss som leverer kvalitet til overraskende hyggelige priser.

Finde AS har kontorer i Ryggeveien 96 i Moss i Østfold, i SEAS-bygget et steinkast fra Rygge Storsenter. Vi består av daglig leder Vidar Fineide som utfører det meste av våre konsulenttjenster innenfor nettsider, programmering, E-handel og design. Lisa Andersen er ansvarlig for drift av vår egen in-house nettbutikk Tilselskapet.no og andre interne prosjekter, og kan også bistå med logistikk og drift for nystartede nettbutikker i overgang lansering til driftsfase. I tillegg benytter vi frilansere og andre byråer på større prosjekter eller på enkelte typer spisskompetanse.

Det er likevel ikke størrelsen som teller, men kvaliteten du får (samt leveringstiden og prisen, som vi også får hyggelige tilbakemeldinger på). På små og mellomstore prosjekter gjør vi det aller meste innen design, programmering og digital markedsføring. Vi er transparente i forkant på hva vi selv gjør for våre kunder, når/hvor det benyttes kompetanse fra andre og av og til kan du få anbefalinger på å bruke andre byråer om du ønsker en ganske smal og viktig kompetanse hvor andre skulle være bedre.

Vidar Fineide
Daglig leder og webutvikler

Født og oppvokst i Fredrikstad (1983), bor i Larkollen i Rygge, gift og firebarnsfar.

  • 5 års erfaring som eier og daglig leder av flere Telecombutikker i Østfold
  • 10 års erfaring med blant annet digital markedsføring, i rollen som markedsføringssjef (CMO / en del av ledergruppen) innen telecom i Skandinavia
  • 8 års erfaring som webdesigner, web- og apputvikler (PHP/ Laravel/ HTML/ JS/ CSS/ WordPress/ WooCommerce/ Shopify/ integrasjoner ++)
  • 4 års erfaring som gründer av to lønnsomme nettbutikker
  • Startet Finde AS i 2016 og tilbyr det meste av tjenester innfor web, app og digital markedsføring

Denne siden benytter informasjonskapsler

Er det i orden for deg at vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse? Les mer om personvern.