Ny nettbutikk?

Vi hjelper deg med planlegging, rådgivning, teknisk, design, integrasjon, markedsføring. Alt fra A til Å.

Skal du starte nettbutikk for første gang?

Da har du mye å glede deg til! Vi utvikler ikke bare nettbutikker for kunder, men har også flere års erfaring med oppstart og drift av egne nettbutikker. Vi har gått den veien du er i ferd med å gå! 

Det er også mange ting å ta stilling til:

Hvem er kunden min min, og hvordan kan designet i butikken reflektere dette?

  • Hvilken butikkplattform passer best til meg? WordPress/WooCommerce, Shopify, Magento eller andre?
  • Hva slags betalingsleverandør skal jeg bruke? Kort, Paypal, Vipps, Klarna?
  • Hvilken fraktleverandør skal jeg bruke? Bring? Helthjem? Postnord? Integrasjoner?
  • Kan jeg integrere mot regnskapssystemet mitt (Visma Eaccounting, Fiken, Tripletex, Poweroffice Go eller annet)?

Alle disse tingene er noe vi daglig jobber med og gjerne hjelper deg med.

Har du nettbutikk fra før av, og ønsker bedre design, brukervennlighet, funksjonalitet og økt salg?

Noen ganger bør du bytte til en mer egnet butikkplattform, andre ganger finnes det mye forbedringspotensialet i oppsett i butikken du har fra før. Av og til er det bare en plugin/modul som enkelt kan løse behovet ditt. Vi kartlegger dette for deg og gir deg gode råd, og lager hele løsningen for deg.

Vi jobber i all hovedsak med WordPress, WooCommerce og Shopify. Har du nettbutikk via Mystore eller Magento kan vi også hjelpe deg.

Vi har erfaring med integrasjon med Netaksept, Klarna, Vipps, Paypal, Stripe, Bambora, Viabill med flere. På logistikk jobber vi med Bring, Postnord, Helthjem og DHL.

En netbutikk ferdig satt opp, inkludert eget design, teknisk oppsett, søkemotoroptimalisert og klargjort for markedsføring og lansering, koster normalt fra 25.000,- til 50.000,- kroner.  Vi tilbyr også nettbutikk ned til 10.000,- og over 150.000,- kroner, helt avhengig av om du kan bidra med (ikke-tekniske) oppgaver selv, krav til design, integrasjoner og lignende.

Vil du se hva som foregår under panseret?

Dersom du er usikker på valget av butikkplattform, så gir vi deg gjerne tilgang til en demobutikk eller to (både Shopify og WooCommerce), slik at du kan se hvor enkelt du selv kan gjøre endringer, legge til produkter, håndtere utsendelse av ordrer og mer. Vi starter da med et kort videomøte hvor vi raskt viser deg mulighetene, hvor du deretter får egen login og kan teste på egenhånd.

Vi er selv i dine sko – Vi drifter egne nettbutikker

Finde AS eier og drifter også to egne nettbutikker- Cardboardbriller.no og Tilselskapet.no. Vi vet derfor hvordan det er å ha dine sko på, i hverdagen hvor man har konkurranse fra større lavpriskonkurrenter, valget av rimelig markedsføring som fungerer, gode løsninger for kundekommunikasjon, E-postmarkedsføring, logistikk, integrasjon, regnskap og mye annet. Vi har prøvd mange ulike chatløsninger, flere logistikkløsninger, leverandører av trykksaker for pakkevedlegg, ulike emballasjeløsninger, sourcing og import fra Kina (på vondt og godt) og andre steder i verden… og endel annet som er på siden av vår digitale verden og mer i retning butikkdrift. Til tross for jungelen der ute hadde vi positiv lønnsomhet allerede fra tredje driftsmåned. Vil du ha noen råd rundt disse tingene kan du gjerne ringe daglig leder Vidar Fineide på 99590245.

Finde er den største partneren av Shopify i Norge. Les om hvorfor Shopify kan være nettbutikkplattformen for dere.

Noe av vårt arbeid

Kolonial Ferdigpakket i Shopify
Nettbutikk

Kolonial Ferdigpakket

Da coronaen inntraff Norge, eksploderte nettsalget innenfor dagligvare. Kolonial trengte en ekstra nettbutikk som kunne levere varer som var ferdig pakket, for de kundene som

Les mer »
Kaoz store i Shopify
Shopify

Kaoz.no

Kaoz er en lokal klesbutikk eid og drevet av Sønstebø-familen i generasjoner, med beliggenhet på senteret Sønstebøtunet midt i Bø sentrum. Butikken har mange års

Les mer »
Tanstore i Shopify
Shopify

Tanstore.no

Tanstore.no ble etablert i 2016 og har i dag en av Norges mest populære sminkemerker, med over 400 produkter og sikker e-handel. Tanstore.no tilbyr en

Les mer »
Sigv. Kavli i Shopify
Shopify

Sigv. Kavli

SIGV. KAVLI ble etablert 1914. Opprinnelig var det skofabrikk, vanlig utsalg fra butikk, og nordlandshandel. Sigv Kavli AS ble bombet under krigen, og gjenoppbygd i 1945.

Les mer »

Denne siden bruker informasjonskapsler. Les mer