Tusenvis av norske nettbutikker bruker Shopify (Over 1 million butikker på verdensbasis)

Norges mest populære nettbutikkplattform

Shopify er nettbutikkplattformen med raskest vekst i Norge – Helt suveren brukervennlighet og enkel tilpasning, ingen binding, ingen oppstartskostnad, og månedspris fra bare 299,- eks mva. 

Få ett tilbud på nettbutikk med Shopify!

Enkelt å integrere med:

Vipps for Shopify
Klarna for Shopify
Posten Bring for Shopify
Tripletex for Shopify
Visma Eaccounting for Shopify
Kolonial nettbutikk laget med Shopify
Alan Walker nettbutikk laget i Shopify

De fleste våre kunder er små og mellomstore butikker, men vi har også levert til Kolonial og Alan Walker.

Flere kundeeksempler.

Selg i nettbutikk, på Facebook, Instagram og fysisk butikk

Med Shopify så får du ikke bare en nettbutikk, men også ferdig oppsett for salg på Facebook og Instagram. Har du fysisk butikk, så kan Shopify integreres med flere kassesystemer. Skal du på messe eller holde en pop-up shop, så er Shopify tilrettelagt for dette også.

Om Shopify og Shopify Norge

Om Finde og Shopify – Finde driver Shopifynorge.no, og har vært en uavhengig Shopifypartner i flere år, og har hjulpet mange bedrifter i Norge i gang med Shopify. Vi tilbyr alt innenfor design, teknisk, integrasjoner, markedsføring, oversetting og support til Shopifykunder i Norge og resten av Skandinavia. Vi hjelper deg også med å migrere fra andre nettbutikkplattformer over til Shopify.

Shopify.com (Canada) har egen gratis support, men er dog begrenset til bruk av Shopifyløsningen slik den standard er satt opp. Ønsker du egne tilpasninger, da kommer vi inn i bildet. Vi tilbyr hjelp til hele spekteret av tjenester rundt Shopify-miljøet til 1190,- eks mva per time. De fleste oppdrag gjør vi til en hyggelig fastpris.

PS – Vi jobber like mye med WordPress / WooCommerce som Shopify, og er derfor uavhengig på den måten at vi kan anbefale disse nettbutikkløsningene opp i mot hverandre, etter ditt behov.

Lag nettbutikk med Shopify
Shopify markedsføring

Ferdig oppsett for markedsføring på Facebook, Google og mer

Dersom du har jobbet med WooCommerce, Magento eller andre plattformer, har du nok fått kjenne på hvor kostbart eller omfattende det er å integrere markedføringen mot sosiale medier og Google. Ikke med Shopify – Dette er allerede satt opp for deg. 

Noe av vårt arbeid

Kolonial Ferdigpakket i Shopify
Nettbutikk

Kolonial Ferdigpakket

Da coronaen inntraff Norge, eksploderte nettsalget innenfor dagligvare. Kolonial trengte en ekstra nettbutikk som kunne levere varer som var ferdig pakket, for de kundene som

Les mer »
Kaoz store i Shopify
Shopify

Kaoz.no

Kaoz er en lokal klesbutikk eid og drevet av Sønstebø-familen i generasjoner, med beliggenhet på senteret Sønstebøtunet midt i Bø sentrum. Butikken har mange års

Les mer »
Tanstore i Shopify
Shopify

Tanstore.no

Tanstore.no ble etablert i 2016 og har i dag en av Norges mest populære sminkemerker, med over 400 produkter og sikker e-handel. Tanstore.no tilbyr en

Les mer »
Sigv. Kavli i Shopify
Shopify

Sigv. Kavli

SIGV. KAVLI ble etablert 1914. Opprinnelig var det skofabrikk, vanlig utsalg fra butikk, og nordlandshandel. Sigv Kavli AS ble bombet under krigen, og gjenoppbygd i 1945.

Les mer »

Denne siden bruker informasjonskapsler. Les mer