Vi er Shopify Norge

Vi hjelper deg med planlegging, rådgivning, teknisk, design, brukeropplevelse, blogg, markedsføring. Alt fra A til Å.

Om Finde og Shopify – Finde eier domenet Shopifynorge.no, og har vært en uavhengig Shopifypartner i flere år, og har hjulpet mange bedrifter i Norge i gang med Shopify. Vi tilbyr alt innenfor design, teknisk, integrasjoner, markedsføring, oversetting og support til Shopifykunder i Norge og resten av Skandinavia. Vi hjelper deg også med å migrere fra andre nettbutikkplattformer over til Shopify.

Shopify.com (Canada) har egen gratis support, men er dog begrenset til bruk av Shopifyløsningen slik den standard er satt opp. Ønsker du egne tilpasninger, da kommer vi inn i bildet. Vi tilbyr hjelp til hele spekteret av tjenester rundt Shopify-miljøet til 990,- eks mva per time. De fleste oppdrag gjør vi til en hyggelig fastpris.

PS – Vi jobber like mye med WordPress / WooCommerce som Shopify, og er i så måte noe uavhengig i måten vi kan anbefale disse nettbutikkløsningene opp i mot hverandre. 

 

Shopify-butikker vi har satt opp eller bidratt til

Besøk
Finde AS
Ryggeveien 96
1528 Moss

Post
Finde AS
Postboks 575
1522 Moss

Organisasjonsnummer
917965609 MVA

Bank og fakturamottak
Kontonummer 15038216500 (Dnb)
Vippsnummer 74679
Fakturamottak 917965609@autoinvoice.no

Personvern
Les mer om personvern

Vi ringer deg

Enten du trenger hjelp til gammel eller ny nettside, nettbutikk, app eller reklamekampanje på nett, vil vi gjerne hjelpe deg. 

Denne siden benytter informasjonskapsler

Er det i orden for deg at vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse? Les mer om personvern.