Her får du hjelp

Shopify.com er selskapet bak Shopify og de tilbyr gratis, begrenset support. Shopify Norge er en partner av Shopfiy-tjenester i Norge. Vi tilbyr hjelp til hyggelig fastpris eller til 1190,- eks mva per time. Vi er spesialister på norske forhold. Foruten design og teknisk oppsett, kan vi hjelpe deg med moms, frakt, Posten / Bring, Vipps, Tripetex, WooCommerce, dropshipping og mye mer. 

Kolonial nettbutikk laget med Shopify
Alan Walker nettbutikk laget i Shopify

Oppstartshjelp - Kun 1490,-

Mange velger Shopify som nettbutikkplattform fordi det er enkelt å komme i gang på egenhånd. Du kan få til veldig mye selv uten teknisk kompetanse, men likevel kan det være lurt med gode råd  fra starten av – Det kan spare deg for mye tid og sørge for at du får de beste frakt- og betalingsløsningene, momsoppsett av konverteringsstrategier som fungerer.

Vi tilbyr oppstartsmøte over telefon/skjermdeling til 1490,- kroner eks mva (60 minutter). Deretter til 1190,- pr time om du trenger mer hjelp. På én time får vi gjort mye, og vi deler skjerm mens vi er logget inn i Shopifybutikken din (eller vi oppretter den for deg samtidig). Vi gjennomgår butikken din og du ser hvordan vi setter opp riktig momsoppsett, fraktpriser, integrasjon med Bring, gir råd rundt integrasjon med regnskapsystem, gjennomgang av design og forside, foreslår apper som bidrar til salgsvekst, og oppsett av chat dersom tiden strekker til. Ring 48509609 eller skriv til post@shopifynorge.no for å avtale tid.

Integrasjon

Ønsker du integrasjon mot Mailchimp, vil Shopify.com normalt gi deg gratis hjelp. Dersom du ikke fant noe løsning, hjelper vi deg gjerne mot timespris eller fastpris.  Ved omtrent alle andre integrasjoner vil du normalt ikke få gratis support på Shopify.com, men kan enten få support hos den partneren du vil integrere med, eller hjelp fra oss på timespris eller fast. De fleste integrasjoner er gjort på 1-3 timer. Vi hjelper deg med integrasjon mot Bring, Vipps, Klarna, Front Systems, Stripe, Paypal og mye mer.

Kontakt oss i Shopify Norge på 48509609 for et tilbud på integrasjon til Shopify.
Gå til supportsiden til Shopify.com

Vipps for Shopify
Klarna for Shopify
Posten Bring for Shopify
Tripletex for Shopify
Visma Eaccounting for Shopify
Vipps for Shopify
Klarna for Shopify
Posten Bring for Shopify
Tripletex for Shopify
Visma Eaccounting for Shopify

Oppsett og teknisk

Den letteste måten å snakke med Shopify, er via deres chat. Du kan også ringe de (liste over telefonnumre). Kundeservicen er på engelsk, og er gratis for Shopifykunder.

Ønsker du hjelp på norsk, bistår Shopify Norge gjerne over telefon, E-post og skjermdeling for 1190,- kroner eks mva per time. Ta kontakt med Aleksander på 48509609.

Design og markedsføring

Shopify tilbyr ikke bistand på design og markedsføring selv, men anbefaler å ta kontakt med partnere. Vi i Shopify Norge er en partner som tilbyr logodesign, design av nettbutikk, reklameannonser, Facebookmarkedsføring, markedsføring via Google Ads og mer.

Kontakt oss i Shopify Norge (Finde AS) på 48509609. eller post@shopifynorge.no for et tilbud.

Oversetting

Skal du selge varer til kunder i Norge? Da er oversetting til norsk helt avgjørende for å ha en god konvertering (det hjelper ikke at nordmenn flest kan engelsk – varene dine selger bedre på norsk likevel!)

Det finnes to typer oversettelser i Shopify – Meldingene som går til kunder på E-post og SMS, og temaspråket/butikkspråket.

Vi tilbyr oversetting av Shopify til norsk for 990,- kroner for E-post/SMS-malene, og fra 1490,- for temaoversetting (inkludert checkout-frasene). Les mer om oversetting og hva som inngår på siden språkpakker.

Denne siden bruker informasjonskapsler. Les mer