SMS-kommunikasjon

Vil du tilby kundeklubb, kampanjer eller transaksjonelle meldinger til kundene dine? SMS er den kanalen med høyest lese-rate.

De fleste SMS’er blir lest, og er fortsatt den skriftlige kontaktveien som har høyest leserate. Nedefor ser du et et eksempel på en rimelig og god SMS-løsning vi tilbyr i dag. Ønsker du å ha en billig SMS-tjeneste med skreddersydd funksjonalitet, eller integrert i nettsiden din eller annen løsning, kan vi sette opp dette for dere til konkurransedyktige priser.

Med vår enkle SMS-tjeneste for mobil og PC kan du gjøre følgende:

  • Sende SMS til enkeltnumre
  • Sende SMS til lister fra excel eller CSV
  • Sende SMS frem i tid på oppsatt tidspunkt
  • Sende SMS til faste datoer (feks bursdagsmeldinger)
  • Toveis SMS hvor kundene kan svare (100,- pr mnd per kodeord)
  • Tilgang til API for integrasjon i egen løsning (tillegg)
  • Mobilvennlig – Du kan sende SMS-varsling/markedsføring til kundene dine rett fra din egen mobiltelefon
  • Etablering er GRATIS

Kun 150,- pr måned og 80 øre pr SMS. Etter hva vi er kjent med er dette Norges rimeligste SMS-tjeneste. Ingen bindingstid.

Grunnen til at vi er så rimelige er at SMS-tjenesten ikke er noe vi tjener særlig penger på: Vi lever av å bygge nett- og mobilapplikasjoner, hjemmesider, nettbutikker og digital reklame. SMS-tjenesten er en tilleggstjeneste blant alt det andre vi tilbyr. SMS-tjenesten er en service vi yter for våre kunder (og alle andre er velkomne) – Og er samtidig litt reklame for oss selv – Ved å bli fornøyd kunde av SMS-løsningen så ønsker vi at Finde AS også kan bli en naturlig partner å forespørre om tilbud neste gang bedrifter ønsker å lage nettside, digital markedsføring eller annet. Priser er eks mva.

Hvem kan bruke SMS-tjenesten?

  • Du må ha et organisasjonsnummer (trenger ikke å være MVA-pliktig)
  • Du må skrive under en avtale hvor dere går god for at mottakerne deres aksepterer SMS, og at dere sender skikket innhold (til skikket tid, eksempler nedenfor).

Det betyr for eksempel å sende reklame til mobilnumre som ikke har registrert seg for reklame hos dere med upassende innhold kl 04 om natten er fy-fy (eller tre ganger fy!). Løsningen er ment for borettslag som vil informere sine andelseiere, frisører, leger og andre tjenesteytende som vil varsle om oppsatt time, den lokale butikken eller nettbutikken som sender markedsføring til sine kundeklubbmedlemmer, treningssenteret eller danseskolen som varsler om forfalt faktura eller invitasjon til arrangement, eller lignende.

Vil du vite mer eller få en konto hos oss? Legg igjen mobilnummeret ditt nedenfor, og vi tar uforpliktende kontakt. Om en slik rimelig SMS løsning skulle passe for dere,  vil dere få tilgang i løpet av få timer.

Bestillingsskjema

Denne siden bruker informasjonskapsler. Les mer