SEO - Søkemotoroptimalisering

Vi hjelper deg med teknisk oppsett og innhold på nettsiden som gjør at du rangerer høyere på søk i Google.

Søkemotoroptimalisering (SEO) er avgjørende for å kunne synes på nett, og bidrar til mer naturlig (organisk) trafikk som gjør deg mindre avhengig av betalt annonsering. Eller ideelt sett begge deler.

Vi har søkemotoroptimalisering som baktanke når vi lager nye nettsider. Samtidig er er det mange andre aspekter av SEO enn kun det tekniske og bruk av nøkkelord i tekst.  SEO er et helt eget fag som er i stor endring, og som langt flere påstår at de kan, i forhold til de få som virkelig er eksperter.

Dersom du er i ferd med å få ny hjemmeside eller at SEO ikke har har vært fokusområde de siste par årene, er det mye grunnleggende som nokså enkelt kan gjøres for å løfte deg i søk. Her kan vi bistå deg med verdifulle endringer til en nokså lav investering.

Har du derimot allerede høyt fokus på SEO i dag og ønsker å investere i enda mer detaljert arbeid som løfter dere ytterligere, da anbefaler vi Omega Media som er kjempedyktige også på en rekke andre aspekter av SEO, som blant annet lenkebygging og en god del annet som kan hjelpe deg til topps.

Foruten teknisk godt oppsett av nettsiden, bruk av nøkkelord og lenkebygging, er produksjon av relevant og godt innhold på nettsiden helt avgjørende for din rangering. Vi snakker da om artikler eller blogg, jamfør det godt brukte begrepet «content is king». Det er ikke uten videre at de aller fleste høyt rangerte sider i sine respektive kategorier er undersider med minst 900 ord. Google elsker innhold og gir deg høy rangering for dette. Det er også viktig at innholdet skrives med et naturlig godt språk, bruker relevante nøkkelord som du vil rangere på, og til og med rekkefølgen på fraser og bruk av overskrifter har betydning. Vi skriver velformulerte artikler på 900+ ord som hjelper deg å rangere på nettopp ditt søkeord, for 1950,- eks mva.

Denne siden bruker informasjonskapsler. Les mer