Applikasjoner for nett og mobil

Ønsker du en løsning for ansatte eller kunder som forenkler og effektiviserer hverdagen?

Har du en forretningsidé til en webtjeneste som kan gi inntjening?

Ønsker du å tilby noe nytt i markedet? Enten et praktisk verktøy, hjelpemiddel, portal, eller lignende? Enten om du ønsker å tilby noe merverdi til kundene dine som en gratis tjeneste eller som en betalbar tjeneste, så har vi erfaring med dette og kan hjelpe dere.

Min Side, selvbetjening og plussabonnement

Har du hjemmeside eller leverer en tjeneste til kundene deres, er det nyttig å kunne tilby selvbetjening av kundeforholdet. Kundene kan oppdatere egen informasjon, opp- og nedgradere tjenester, bestille ekstra tjenester, eller få tilgang til tekst, bilde og videoinnhold som andre brukere ikke kan se (som plussabonnement på nettavisene). Vi har flere eksempler på slike løsninger vi har bygget for kunder.

Skreddersydd bestillingsportal

Selger du en tjeneste eller produkt som ikke har et A4 format, hvor tradisjonell nettbutikk ikke er den ideélle løsningen? Surdeigsbakeriet Ille Brød hadde behov for en tjeneste hvor kunder kunne forhåndsbestille brød via app eller PC og velge hentedato. Dette var nyttig for kundene da bakeriet har begrensing produksjon og slik kunne man sikre seg ønsket brødtype. Samtidig Trengte de ikke å samle inn adresse eller annen overflødig informasjon. Derfor ble en nettbutikk en for tungvint løsning for brukerne, og vi lagde en løsning hvor kundene kunne velge brød, velge dato og så betale med kort. Kvitteringen man så fikk å E-post viste man i kassen og varene var pakket klart.

Et annet eksempel er Homeboxx som leverer tempererte kasser til å ha utenfor døren, hvor varer fra netthandel og matlevering på døren kan leveres trygt og kjølig. Den fungerer også som et postkontor hvor man kan legge ting som skal postes eller returneres. Homeboxx hadde behov for å validere kundens postnummer, før man fikk bestille, og vi laget hjemmesiden og en bestillingsmodul som gjør det mulig å separere priser og produkter basert på postnummer.

Noe av vårt arbeid

Kolonial Ferdigpakket i Shopify
Nettbutikk

Kolonial Ferdigpakket

Da coronaen inntraff Norge, eksploderte nettsalget innenfor dagligvare. Kolonial trengte en ekstra nettbutikk som kunne levere varer som var ferdig pakket, for de kundene som

Les mer »
Kaoz store i Shopify
Shopify

Kaoz.no

Kaoz er en lokal klesbutikk eid og drevet av Sønstebø-familen i generasjoner, med beliggenhet på senteret Sønstebøtunet midt i Bø sentrum. Butikken har mange års

Les mer »
Tanstore i Shopify
Shopify

Tanstore.no

Tanstore.no ble etablert i 2016 og har i dag en av Norges mest populære sminkemerker, med over 400 produkter og sikker e-handel. Tanstore.no tilbyr en

Les mer »
Sigv. Kavli i Shopify
Shopify

Sigv. Kavli

SIGV. KAVLI ble etablert 1914. Opprinnelig var det skofabrikk, vanlig utsalg fra butikk, og nordlandshandel. Sigv Kavli AS ble bombet under krigen, og gjenoppbygd i 1945.

Les mer »

Denne siden bruker informasjonskapsler. Les mer