Skreddersydde applikasjoner

Ønsker du en løsning for ansatte eller kunder som forenkler og effektiviserer hverdagen?

Har du en forretningsidé til en webtjeneste som kan gi inntjening?

Ønsker du å tilby noe nytt i markedet? Enten et praktisk verktøy, hjelpemiddel, portal, eller lignende? Enten om du ønsker å tilby noe merverdi til kundene dine som en gratis tjeneste eller som en betalbar tjeneste, så har vi erfaring med dette og kan hjelpe dere.

Min Side, selvbetjening og plussabonnement

Har du hjemmeside eller leverer en tjeneste til kundene deres, er det nyttig å kunne tilby selvbetjening av kundeforholdet. Kundene kan oppdatere egen informasjon, opp- og nedgradere tjenester, bestille ekstra tjenester, eller få tilgang til tekst, bilde og videoinnhold som andre brukere ikke kan se (som plussabonnement på nettavisene). Vi har flere eksempler på slike løsninger vi har bygget for kunder.

Skreddersydd bestillingsportal

Selger du en tjeneste eller produkt som ikke har et A4 format, hvor tradisjonell nettbutikk ikke er den ideélle løsningen? Surdeigsbakeriet Ille Brød hadde behov for en tjeneste hvor kunder kunne forhåndsbestille brød via app eller PC og velge hentedato. Dette var nyttig for kundene da bakeriet har begrensing produksjon og slik kunne man sikre seg ønsket brødtype. Samtidig Trengte de ikke å samle inn adresse eller annen overflødig informasjon. Derfor ble en nettbutikk en for tungvint løsning for brukerne, og vi lagde en løsning hvor kundene kunne velge brød, velge dato og så betale med kort. Kvitteringen man så fikk å E-post viste man i kassen og varene var pakket klart.

Et annet eksempel er Homeboxx som leverer tempererte kasser til å ha utenfor døren, hvor varer fra netthandel og matlevering på døren kan leveres trygt og kjølig. Den fungerer også som et postkontor hvor man kan legge ting som skal postes eller returneres. Homeboxx hadde behov for å validere kundens postnummer, før man fikk bestille, og vi laget hjemmesiden og en bestillingsmodul som gjør det mulig å separere priser og produkter basert på postnummer.

Webapplikasjoner vi har laget

Besøk
Finde AS
Ryggeveien 96
1528 Moss

Post
Finde AS
Postboks 575
1522 Moss

Organisasjonsnummer
917965609 MVA

Bank og fakturamottak
Kontonummer 15038216500 (Dnb)
Vippsnummer 74679
Fakturamottak 917965609@autoinvoice.no

Personvern
Les mer om personvern

Vi ringer deg

Enten du trenger hjelp til gammel eller ny nettside, nettbutikk, app eller reklamekampanje på nett, vil vi gjerne hjelpe deg. 

Denne siden benytter informasjonskapsler

Er det i orden for deg at vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse? Les mer om personvern.